keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Viikonlopun herkkujaHieman myöhäinen päivitys ;)

Äitini ja siskonsa kävivät viime viikonloppuna kylässä. Päätin tehdä ruuaks lohkoperunoita, smetanalohta ja salaattia. Lohkoperunat oli ihan uus juttu mulle, en ollu koskaan aiemmin tehny. Tuli ihan hyviä kuitenkin, mutta mausteita olis saanu olla vähän enemmän. Smetanalohi oli kerran aiemmin kokeiltu ja hyväks havaittu. Se on tosi helppo tehdäkin, lohen lisäksi vuokaan tulee smetanaa, kermaa, tilliä ja mausteet. Mulla on ollu toisinaan tapana tehdä vähän työläitä ruokia ja kaipaisin lisää reseptejä nopeista ja hyvistä ruuista. Salaatit meillä toistaa aika usein itseään, salaattia, tomaattia, kurkkua ja leipäjuustoa.. Ennen käytin aika paljon fetaa mutta mulla on ollut jo pitkään kyllästymisreaktio päällä. Muihin ruokiin olen kyllä laittanut. Cashewpähkinät (tuossa suolattuja&paahdettuja) toimii kanssa kivana lisämausteena salaatissa!

2 kommenttia:

 1. Hyviltä näyttää ruuat!
  Itse en pystyn syömään kalaa vain savustettuna, tai uunissa niin että on vain suolaa ja sitruunapippuria päällä.
  Jäänyt jostain kouluajoilta hirveät traumat kun uunikala lillui jossain kastikkeessa mikä maistui oksennukselle ja sitä oli aina pakko maistaa vaikka oli niin jäätävän hirveetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne aina hyviä oo, ikävä että on traumat jääny. Ite tykkään enemmän lohesta ku vaaleesta kalasta, jotku paneroidut seitijutut on kyllä oikein jees :)

   Poista