keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Valmistujaispäivä

Lähdettiin aamulla miehen ja vauvan kanssa ajelemaan koululle. Koululla oli kakkukahvit oppilaitoksen harjoitusravintolassa, tarjolla oli myös suolasta piirakkaa. Vauvalle tuotiin leipää, jonka päällä oli juustoa, kurkkua ja tomaattia, leipä oli posliinilautasella ja mukana oli myös salaattia ja persiljaa.. Kerrassaan hieno annos :) En vaan huomannut sille tuojalle sanoa et älä suotta laita posliinilautaselle mitään, hajoo vaan. No ei se rikki mennyt ku siirrettiin kauemmaks, vauva vaan tiputteli osan antimistaan lattialle :D 

Ihanaa kun pääsi kerranki laittautumaan! Siellä ei muita valmistuvia ollut, mutta halusin silti laittaa jotain arjesta poikkeavaa koska kyseessä oli kuitenki mun juhlapäivä. Laitoin mustan mekon, mustan boleron, mustat sukkikset, pinkin huivin ja pinkit korkkarit. Mä en oo korkkarikävelyssä todellakaan mikään hyvä, joten vähän harjoittelua oli tää päivä.. :D Korkkareita olis kyllä kiva käyttää ja ne on mun mielestä hyvännäköisiä, eikä lisäpituuskaan olis pahitteeks :D Näissä oli korkoa sellanen about seittemän senttiä, vaikka kuvassa matalemmalta saattaa näyttääkkin. Nää korkkarit ostin ennen häitä ja niistä oli tarkotus tulla hääkengät, mutta päädyin sitte kuitenkin ballerinoihin, koska ajattelin etten tarvii ison helman lisäks muita pukeutumiseen liittyviä huolen aiheita. Mekon ostin kirppikseltä maanantaina, kirppis oli menossa kiinni ja asiakkaita huudeltiin kassoille, mulla oli sovittamaton mekko kädessä ja mietin että otanko vai enkö, otanko vai enkö... Onneks otin ja onneks sopi! Uhkarohkeaahan tuo oli ostaa sovittamatta mutta ostin kuitenkin.

Illalla käytiin vielä miehen kanssa syömässä vähän hienommassa ravintolassa, otin sisäfileepihvin. Ravintoloiden liharuuat on jääny mulle aikalailla tuntemattomiks, ku oon aika usein ottanu kasvis- tai kalaruokaa.

Sitten niitä kuvia:

2 kommenttia: