perjantai 19. kesäkuuta 2015

Pari kuvaa kodista + kuulumisiaSateista iltaa kaikille! :) Mukavasti ollu ohjelmaa viime päivinä. Viikko takaperin serkku ja miehensä kävivät meillä kylässä, ja viikonloppuna äiti ja siskonsa olivat täällä. Kiva kun käy vieraita! Kävin myös pitkästä aikaa ratsastamassa, edelliskerrasta oli about kolme vuotta aikaa. Mies on ollu nyt flunssassa joten saa nähdä iskeekö itsellekkin. Kurkun tuntemuksista päätellen iskee.

Ai että, en voinut vastustaa noita keltaisia germinejä lidlissä! Harvakseltaan tulen kukkia ostelleeks. Ostin huhtikuussa ikean reissulta kirkkaan vihreät verhot hätäisesti, enkä sitte tykännykkä niistä. Kävin katselemassa kangaskaupassa verhokankaita, mutta ripustin sitte nuo kuvassa vähän näkyvät liilat läpikuultavat verhot, jotka oli pitkään ollu kaapin perukoilla. Vaihtelu kyllä virkistää ja taitaapa jäädä nyt uudet verhot hommaamatta kokonaan, koska oon tällä hetkellä tyytyväinen verhoasiaan :) Tänään tuli parvekkeelta poistettua sellasia risuja, jotka oli jäännöksiä edellisen asukkaan jostain köynnöksestä varmaankin. Oli aika törkeen näköisiä ja siinäki oli taas yks homma mikä olis pitäny tehdä jo ajat sitten. Järjestelin myös vitriinikaapista yhden hyllyn mikä oli sekaisin.

Mulla on ollu viimeaikoina melkoista matkakuumetta. Mietin kuitenkin että voisin suunnitella myös asioita mitkä on toteutettavissa ihan tässä kotona :) Esimerkiks tuo parvekkeen laitto (Tosin meni vähä fiilikset ku huomasin risujen poisto-projektini jälkeen siellä pyörivän ison ampiaisen..). Sen lisäks olis kiva tehdä muitakin pieniä sisustusmuutoksia täällä :) Keittiön pöydän feikkiorkidea muutti muuten ainakin väliaikaisesti makkariin. Mulla on ollu suunnitelmissa makkarin sisustuspostaus mut siellä ei oo vielä ihan valmista. Haluaisin myös ommella pitkästä aikaa. Mielessä olis tehdä peplum-paita isommalle tytölle :) Sen lisäks myös täällä maakunnassa on kohteita, missä olis kiva käyä lasten kanssa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti