torstai 11. kesäkuuta 2015

Mummolassa taas

Noniin, esikoinen on isänsä kanssa kauppareissulla ja pienempi päiväunilla eli hyvä hetki kirjoittaa :) Päivä on mennyt siivotessa kun nyt illaksi odotetaan vieraita ja pitihän tuota tottakai siivota ihan muutenkin vaan :D

Perjantai-aamuna kävin suuhygienistillä, ei ollu reikiä jippii. Tosin ei kai mikää kovin ihmeellinen saavutus koska edellinen käynti oli joulukuussa :D Sen jälkeen tulin kotiin pakkailemaan ja lähdettiin junalla mun vanhemmille. Perille ku päästiin niin käytiin shoppailemassa, löysin esikoiselle ihanan yömekon missä on punaisia sydämiä valkoisella pohjalla. Illalla täti ja miehensä kävivät kylässä.

Lauantaina käytiin iskän ja vauvan kanssa kotieläinpihalla (esikoinen ei halunnu lähteä, harmi, olis ollu kivoja lampaita muunmuuassa!), torilla ja kaupassa. Myöhemmin syötiin itse tehtyä pizzaa :) Illalla leikin koiran kanssa.

Sunnuntaina mulle iski jätskinhimo, käytiin taas iskän ja vauvan kanssa asioilla ja siellä tädin luona kylässä.

Maanantaina lähdettiin käymään kaupungilla, käytiin biltemassa, hong kongissa, kotipizzassa, lidlissä ja kirppiksellä. Löysin itselleni tuon mekon mikä näkyy alemmassa kuvassa! Sen lisäks löytyi esikoiselle kumisaappaat tonne maalle ja pottailu aiheinen kirja :) Illalla tehtiin salaattia.

Tiistaina tulin kotiin. Junamatka sujui hyvin, juttelin junassa naisen kanssa jolla oli kolme vuotias poika :) Mukavasti meni aika jutellessa ja koko reissu muutenkin! En oo muuten koskaan aiemmin ollu miehestä näin pitkään erossa kuin neljää yötä. No kaukosuhde-aikanamme kylläkin.


2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis mekko ja miten kesäinen kuva! :) Täällä on aamut paistanu aurinko, mut päivät on ollu ihan pilvisiä vaan. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kerrankin löysin jotain! :D Täälläki ollu vähä vaihtelevaa säätä. Nyt maanantaina tuli välil vettä ja välillä ei. No toivottavasti heinäkuu olis lämmin :)

      Poista