maanantai 2. maaliskuuta 2015

Helmikuun juttuja

Helmikuu meni mukavasti! Helmikuuhun mahtui mm. kuun puolessa välissä olleet meidän esikoisen 2-vuotis synttärit, meillä oli täällä kymmenen vierasta juhlapäivänä :) Oli ihanaa nähdä ihmisiä ja syödä herkkuja :) Oltiin myös tytön "poikaystävän" 2-vuotis päivillä nyt viikonloppuna ja oli kiva päästä juhliin! Miehen kanssa meillä oli yhteistä aikaa reilu viikko sitten, syötiin kotona juustoja, saunottiin ja käytiin ulkona syömässä. Viime viikolla mun kaveri oli meillä, käytiin kaupassa hakemassa leffaevästä ja katsottiin esikoisen päiväuniaikaan leffa. Miehen tultua töistä lähdettiin syömään kaupungille. Söin rossossa tosi hyvää pizzaa, sisälsi vuohenjuustoa, paholaisenhilloa, punajuurta, pinjansiemeniä, yrttejä.. nam.

Olen tehnyt helmikuussa hyvinkin repäiseviä vaateostoksia :D Eli toisin sanoen eri väristä kuin yleensä olen ostanut. Toinen ostos oli keltainen pitsinen peplum, ja toinen beige toppi jossa on pitsiä alareunassa. Kivoja molemmat.

Esikoinen on oppinu kiipeämään pinnasängystä pois. Ennen oli helppoa ku laitto vaan sänkyyn niin nukahti sinne sitte itsekseen. Nyt tänä iltana kävin laittamassa hänet sänkyynsä takaisin kahdeksan kertaa, vai oliko se yhdeksän.. No kuitenkin. Nyt alkavalla viikolla on molemmilla pienillä neuvolat, jännä nähdä kuinka tytöt on kasvaneet!

Ollaan muuten saatu viime aikoina turhaa tavaraa kämpästä pois ja meille on tullu joitaki huonekalumuutoksia. On ollu mielessä pitkään tehdä sisustuspostausta mutta myönnettävä, että täällä ei oikein ikinä ole niin siistiä että kehtais tehdä :D


 näin saattaa tapahtua tuvassa sillä aikaa, kun vauva on pyllypesulla.. tupa
  aurajuustoa <3
uusi vitriini


4 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava tuo keltainen peplum, onko se mistä ostettu?

  Olipas esikoinen keksinyt äidille siivoamista ;) Onnea 2-vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Seppälästä, itsekin tykkäsin vaikka tosiaan ei ole juurikaan tullu keltaista käytettyä. :) Joskus saattaa tosiaan käydä niin että ku jonku asian siivoo niin toinen jo leviää :D

   Poista