maanantai 9. helmikuuta 2015

Uusi käsilaukku ja yllättäviä lähtöjä

Loppuviikko sujui mukavissa merkeissä! Torstaina oli tiedossa ihan koti-ilta, mut keksin sitte aamusta laittaa viestiä tampereella asuvalle kaverille et onko hällä illalla jotain ohjelmaa. Vastaus tuli yhden jälkeen enkä edes huomannut viestiä heti kun olin puhelimessa. Luin viestin puol kahden tienoilla että ei oo kuulemma ohjelmaa ja soitin sitte kaverille saman tien että sopiiko jos nähtäis. Ei kun muksut ja tavarat äkkiä valmiiks, vauva oli onneks syöny äskettäin eli oltiin sikäli hyvällä mallilla. Mulla oli alle puol tuntia aikaa laittaa kaikki valmiiks. Jestas sitä tavaran määrää :D Mies lähti viemään meitä asemalle ja meikkasin autossa sen vähän mitä nyt yleensä meikkaan. Juna lähti siinä varttia yli kaks. 1,5 h junamatka sujui tosi hyvin ja meni nopeasti! Esikoinen tykkäs leikkivaunusta. Tää oli mun eka junamatka kahden lapsen kanssa, no luonnollisesti ei vielä aiemmin olla mihinkään kauemmas ehditty kun vastahan vauva syntyikin ;)

Tampereella kierreltiin kauppoja, ja ostin esikoiselle pari kirjaa. Sekin oikeastaan siks että paluujuna osoittautui leikkivaunuttomaks pendolinoks, vaikka ennen siihen aikaan tampereelta lähteny juna on ollu intercity. Jotain viihdykettä piti keksiä. Niiden lisäks ostin uudet tumput koska toinen tumppu oli pudonnu hältä jonnekkin. Kauppojen kiertelyn jälkeen suunnattiin huviretki-ravintolaan syömään. Menevän esikoisen kanssa ei oo juurikaan tullu ravintoloissa käytyä, mut sekin sujui onneksi ihan hyvin. Neljä tuntia vietettiin tampereella ja lähdettiin sitte junalla takaisin kotiin. Esikoinen istui hienosti rattaissa koko paluumatkan, katottiin niitä kirjoja ja hällä oli myös eväitä mukana. Vauva nukkui lähes koko tampereen reissun ajan, muutaman kerran imetin. Kätevää kyllä tuo imetys, kun ei tarvii pulloa kaivella, eikä miettiä lämmitystä ja huuhtelua! :) Oon muuten keränny esikoisen leikkimielisiä junalippuja hänen vauvakirjaan, ja samaa alan nyt tehdä tän pienemmän kohdalla :)


Perjantaina oltiin kaverin kanssa shoppailemassa. Löysin mustat treggingsit ja uuden käsilaukun mitä oon etsiny jo pidemmän aikaa. Laukku täytti kaikki toivomani kriteerit, sopivan kokoinen (en tykkää isoista kantamuksista), keinonahka, mieluiten musta ja omaa silmää miellyttävä.

Lauantaina käytiin kaverin ja lasten kanssa kirppiksillä ja kahvilassa herkuttelemassa, nam <32 kommenttia:

  1. Hieno laukku! :) Reissaaminen on kyllä mukavaa näiden pienienkin kanssa, olisi aika kivaa käydä itsekin taas jossain reissun päällä kotimaassa. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, heti on mukavampi olo ku on mieluisa kassi! :) Joo kotimaasta löytyy kyllä kivoja kohteita, itseä haluttais johonki autoreissulle taas jonnekkin ihan perheen kesken :)

      Poista