perjantai 27. maaliskuuta 2015

Pikakuulumiset

Kävin viime viikolla siellä perhekerhossa ekaa kertaa, missä oon suunnitellu käyväni jo kauan mutten oo saanu aikaseks. Osittain sen takia että esikoinen on ollu niin myöhäsessä rytmissä mutta nykyään hän on heränny aikaisemmin.
Perhekerhossa meni ihan mukavasti, ja aion mennä sinne uudelleenkin! Puhuin ihmisten kanssa sen sijaan että olisin istunu nurkassa hiljaa ja tuijotellu varpaitani. Se tosin oliskin aika hankalaa lasten kanssa ollessa ;)
Oltiin viime viikolla myös neidin poikaystävän luona, ja oli mukavaa jälleen!
Loppuviikosta käytiin asuntonäytössä pitkästä aikaa. Oli ihan jännää kun ei tosiaan oltu aikoihin käyty katselemassa mitään asuntoja. Viikonloppuna myös mun iskä oli meillä kylässä.

Nyt onkin sitten menny aika sairastellessa.. Neiti oksensi pe ilta-la aamu, ja itsellä oireet alkoi tiistai aamuna ja siitä lähtien on ollu vaihtelevaa. Kerran jo luulin että oksentelut olis ohitte mut sit se alkoi taas. Voi kurjuus. Piti peruuttaa ruotsin risteilykin jonne oltiin lähdössä. Toisaalta oon helpottunut, olishan se ollu jännää lähteä noiden kahden kanssa. Vaikka olisin mä kyllä halunnutkin lähteä tottakai. No eipähän nyt sit tartte miettiä että pakkaahan nyt varmasti kaiken, kuinka esikoisen kärsivällisyys riittää istua rattaissa jne. Nyt tuntuu vaan tärkeimmältä että tauti lähtee kokonaan pois.

4 kommenttia:

 1. Perhekerhoissa on kyllä mukavaa jos vain itse rohkeasti menee juttelemaan muille äideille :)

  Voi oksennustauti! Se on kyllä vihoviimeinen, mitä itse haluaa sairastaa - saa olon niin nopeasti voimattomaksi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon aina ollu sellane et en oo oikei saanu juteltua jos mulle ei puhuta nii ei oo sit aina kavereita saanut. Lapsista juttelu on onneks luontevaa ja tuol kerhos muutkin lähesty mua. Meen kyllä uudelleenkin! :)
   Joo oksennustauti on kyllä kauhea.. mielummin vaikka nuha :D

   Poista