keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Mukava viikonalku

Viime viikolla oli melkein joka päivä menoa, maanantaina ja tiistaina tyttöjen neuvolat ja tiistaina kävin värjäyttämässä myös hiukset ja kulmat. Keskiviikkona tuli extempore lähtö kaverin perheen luokse, ja neiti tykkäs leikkiä 2- ja 4-vuotiaan tytön kanssa! Torstaina mentiin kaupungille ja miehen töiden jälkeen haettiin ruokaa kotiin thaimaalaisesta missä en ollukkaan ennen käyny. Perjantaina oltiin kaverin ja hänen poikansa luona. Lapsilla oli taas tosi kivaa yhdessä :) Myöhästyin vaan bussista illalla ja kävelin sitte kotiin yli kolme kilometria. Lauantaina käytiin kaupungilla asioilla ja lidlissä, ja ilta menikin kotona kuten myös sunnuntai.

Välillä ihan mukavaa et on enemmänki ohjelmaa mut toisinaan kiva olla paikallaankin :)

Maanantaina äiti tuli käymään, menin kaupungille vastaan, käytiin vähä kaupoilla ja kahvilassa. Eilen tehtiin tortilloja, en ollukkaan syöny niitä pitkään aikaan. Illalla innostuin tekemään daimjuustokakkua, joka oli ihan älyttömän hyvääää <3

Iso neiti ei oo nyt parina päivänä ottanu päiväunia ollenkaan, no meneepähän aiemmin nukkumaan sen sijaan että kukkuis puolille öin ja yliki.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti