keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kaipuu kotiin

Parin vapaan jälkeen ei varsinaisesti ole mikään jes töihin-fiilis. Työssäoppimassa on kyllä mukavaa, olen oppinut talon tavat, tiedän mitä tehdä hiljaisina hetkinä ja nautin myös täysin päinvastaisista hetkistä jolloin on kädet täynnä töitä ja yrittää muistaa että mihinkä pöytään mun piti seuraavaks mennä. Työajat ja kaverit on mukavia. Töissä ei siis itsessään vikaa.

Mutta kun mä kaipaan kotona oloa. Myöhään valvomista ja pitkään nukkumista, aikatauluttomuutta, kävelylenkkejä raikkaassa ulkoilmassa, pulkkailua vauvan kanssa, kirppiskäyntejä, kotitöiden tekoa, kaverien tapailua ilman ajatusta siitä että jaksanko mä nyt kun on nuo työtki sillon ja sillon, sitä että saan viettää aikaa pienen aarteeni kanssa ja seurata hänen kasvuaan. 

En kuitenkaan ole katunut opiskelujen alotus ratkaisua, aina tää on kohti valmistumista ja nyt meni se eka näyttökin läpi, mikä tuntu tosi hienolta. Ja enhän edelleenkään ole töissä 24/7. Ja on sinne toisaalta kivakin mennä, vapaiden jälkeen on vaan usein sellanen fiilis että ai että kyllä olis vaan ihanaa olla taas kotona. Onneks joululomaan ei oo pitkä aika ;) Valmistuminen olis luvassa maaliskuussa ja odotan sitä kyllä innolla. Sen jälkeen haluan olla hoitovapaalla jonkun aikaa, ja sillon tällön tehdä jotain satunnaisia työvuoroja, jos vaan tarjolla on.4 kommenttia:

 1. Niinhän se on, et kaikissa asioissa on hyvät ja huonot puolensa.:) Mukava kuulla, että viihdyt sekä töissä että kotosalla, tsemppiä siulle työharjoittelun loppurutistukseen!:)

  Kivoja löytöjä olit kirpparilta tehnyt, viitaten edelliseen postaukseen. Me käytiin tänään kans kirpparilla, ittelle ei löytyny ku kirja, mut pienelle löytyi sitä sun tätä.^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tekiskin taas vaihteeks mieli kirpparille :) Sitä tosiaan välillä aina kummasti eksyy katsomaan niitä lastenvaatteita ;)

   Poista
 2. Joululoma häämöttää =) loppurutistus ja sit ne koti-illat on edessa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii no onhan tuohon valmistumiseen viel aikaa mut äkkiä se menee..

   Poista