torstai 28. marraskuuta 2013

Kuulumisia jälleen

Ei oo taas tullu hetkeen kirjoteltua, tässä siis viime aikojen kuulumisia.

Vajaa pari viikkoa sitte kävin pitkästä aikaa kirpparilla. Eli siis en ollu reiluun kuukauteen käyny ;) On tosiaan työssäoppiminen vieny vähä voimia, että usein halunnut vaan olla vapailla kotona. Vaikka on se tietysti joskus piristävää jossain käydäkin! Kierrettiin kolme kirppistä ja viimeiseltä löysin sitte juhlalaukun (miten mulla ei oo ollu edes juhlalaukkua??), "farkku"tyylisen mekon, tosin toppina tulen käyttämään, toisen topin ja tytölle keltaisen mekon. Kuvat alla.

Lauantaina oltiin äitini kanssa ostoksilla. Ostin ihanan valkoisen neuleen ja mustat farkut hm;ltä ja ginasta legginssit ja ristikorvikset. Housuostoksille me alunperin pääasiassa lähdettiinkin, kun mulla on täällä väärän kokosia farkkuja joista pitäis päästä eroon, ja oikeastaan vain yhdet mukavat housut ellei lökäreitä lasketa. Vois kai yrittää myydä niitä kirpparilla mut ei oo ainakaan vielä saanu aikaseks, en oikein tiedä minne pöytää laittais ja toisaalta kait vähä epävarmaa tuo kirppishomma että meniskö kaupakskaan, mut eihän yrittäminen mitään maksa. Paitsi pöytämaksun ja vaivan :D

Tyttö täytti viime viikolla jo 9 kk. Ihan uskomatonta, ja nyt tuleekin se jokaisen äidin klisee, että kylläpä aika on mennyt nopeasti! Meillä on kontattu jo pidemmän aikaa ja noustu tukia vasten. Kaikki olis menossa suuhun ja vauvan ulottuville ei kannata jättää esimerkiksi mainoksia :D Hampaita löytyy. Sanoja ei vielä tule mut välillä tuntuu että sanois jotain äiti-suuntaista, en tiedä sitte onko vahingossa ja vaikka joskus olis ihan äiti sattumalta sanonutkin. Nukkumaan mennään edelleen myöhään, viime aikoina menty lähes aina yli puolen yön.

Mulla oli myös ála carte näyttö ja kiitettävä tuli! Oon kyllä yllättynyt. Mielestäni oon harjottelussa pärjänny tosi hyvin, mutta kun tarkemmin tutustuin arviointi kriteereihin niin olisin itseni ehkä jättäny hyvälle tasolle. Joskus ei oo tullu huomattua kaikkea mitä pitäis (tietysti osa inhimmillisiä virheitä jotka vois sattua kelle vaan), ja ruoka- ja juomatuntemuksessakin vähä parantamisen varaa. Mutta eihän meistä kukaan täydellinen ole ja montahan asiaa siinä arvioitiin eikä ainoastaan ruokatuntemuksia. Tyytyväinen olen itseeni joka tapauksessa! Mun koulutaival on ollut hieman kivikkoinen ja voisinkin siitä kirjotella viimeistään valmistumisen jälkeen.
2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun sulla on toi näyttö menny hyvin :) Ja ilmeisesti kaikki muukin.
    Vähän on kyllä aika rientänyt! Ihan käsittämätöntä että tyttö on jo 9kk ikäinen! Kohtahan hän menee jo kouluun :D

    VastaaPoista