tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Vuosi 2013 lopuillaan, ulkona paukkuu ja onhan nuo ihan hienon näkösiä, kunhan pysyy tarpeeks kaukana musta :D (Pelkään että tulee ikkunasta sisälle raketti vaikka harvoinhan nyt varmaan niin tapahtuu).

Vuoden parhaita juttuja on ollut..

1. Vauva. Äidin ihana pieni prinsessa. Tuli maailmaan helmikuussa <3 Isoin lahja mutta myös isoin vastuu minkä voi saada. Vähän meinaa haikeuskin iskeä, kun toinen on jo niin iso.

2. Häät. Häitä juhlittiin elokuun alussa aurinkoisena päivänä. Virallisestihan mentiin naimisiin tosiaan kesällä 2012 maistraatissa, ja nyt oli papin siunaus ja itse juhlat. Asia paljastettiin vieraille häissä, tosin osa sen jo porukasta tiesikin.

3. Meidän reissut. Ollaan käyty vaasassa, kokkolassa, etelä-suomessa useamman kerran, satakunnassa, tukholmassa.. Mukava istua autossa oman pienen perheen kanssa. Ekan kerran lähdettiin pidemmälle reissulle ku tyttö oli kuukauden, unta on riittänyt automatkoilla sen jälkeenkin.

4. Bestfriend. Ollaan käyty syömässä, shoppailemassa, sisävesiristeilyllä, yökyläilty.. Paras kaveri oli mulla kaasona ja hoiti asiat hienosti yhdessä bestmanin kanssa. Ollaan oltu aikanaan rinnakkaisluokilla ysillä mut tutustuttiin paremmin vajaa pari vuotta takaperin ja meillä riitti heti puhuttavaa tosi paljon. Ollaan samalla aaltopituudella ja pystyn kertomaan kaverilleni lähes kaiken.

5. Uudet tuttavuudet. Tutustuin muunmuuassa perhevalmennuksessa toiseen nuoreen äitiin joka ei asu tästä kaukana, ollaan käyty yhdessä kirpparilla, vaunuilemassa ja kyläilty muutenkin. Hänen poika on meidän tyttöä viikon nuorempi ja meillä oli sama kätilö synnytyksessä. Tutustuin miehen kampaajaan jonka kanssa ollaan käyty lenkillä jokusen kerran, ja pari kertaa nähty herkkujen merkeissä.

6. Opiskeluissa edistyminen. Sain tehtyä alacarte näytön kiitettävänä, vaikka alkuun ajattelin etten tee koko näyttöä vaan teen jonkun muun (oli siis valinnainen). Edistyin myös teorioissa. Nyt olis jäljellä enää yks näyttö ja opinnäytetyö.


 

6 kommenttia:

 1. Paljon kivoja juttuja ollut menneenä vuotena :)

  VastaaPoista
 2. Aika tapahtuma-rikas vuosi siulla / teillä ollut viime vuosi! :) Toivottavasti tämä vuosi on yhtä antoisa ja entistäkin parempi. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän tässäkään vuodessa mitään valittamista ole ollut :)

   Poista
 3. sulla on kiva blogi! Sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista