maanantai 3. marraskuuta 2014

Viime viikot

Huimaa, nyt mä voin sanoa että ens kuussa on laskettu aika. Jännää nähdä että koska hän päättää syntyä. Viikkoja on nyt 32+2.

Ohjelmaa on ollut viime aikoina reilusti. Toissa viikolla oltiin pari yötä mun vanhempien luona, mennessä mentiin kaupan kautta ja illalla tehtiin ruuaks lihapullia. Illalla myös tätini kävi miehensä kanssa kylässä mun vanhempien luona. Seuraavana aamuna lähdettiin sukuloimaan, mentiin ensin serkun perheen luo. Siellä oltiin useampi tunti ja sain inspiraation kokeilla janssoninkiusausta, tätini kun oli sitä tehnyt. Kiusausta tein kotona nyt keskiviikkona ja tuli hyvää. Serkun perheen luota jatkettiin matkaa enoni ja vaimonsa luo, jossa myös heidän poikansa tuli käymään. Olin nähny heitä viimeks meidän häissä eli oli hyvä että tuli nyt nähtyä, kun ei taas tiedä koska seuraavan kerran sinne suuntaan ollaan menossa! Illalla mentiin vielä yöks mun vanhemmille ja seuraavana päivänä tultiin kotiin. Yökyläilyt vielä jatkui sillä viikolla, kun mentiin lauantaina miehen vanhemmille yöks ja vietiin mennessä luumukanelikakkua, mitä tein tuona lauantaina. Oli hyvää! Resepti täältä jos jotakuta kiinnostaa. Täytyy ehdottomasti tehdä tässä uudestaankin tuota :)

Viime viikolla oltiin tiistaina kaverin kanssa kirppiksellä. Kierreltiin pitkän aikaa ja ostin ekan vaatteen tulokkaalle, vaikka oikeastaan olen ajatellu etten vaatteita ostelis koska niitä on jo ennestäänki eikä tuota tilaa hirveästi ole. Torstaina iskä tuli käymään ja käytiin raxissa syömässä. Perjantaina käytiin kylpylässä, neiti tykkäs tosi paljon! Ei oltu ennen käyty uimassa. Lauantaina vietiin neiti yökylään miehen vanhemmille ja käytiin kirjahyllyn siivouksen kimppuun, nyt on inhimmillisessä kunnossa hylly. Sen jälkeen mentiin toreroon syömään, ei oltu kumpikaan ennen käyty. Oli tosi hyvää ruokaa! Tilasin lohta. Pyysin vähäsuolaisena, kun oon tänä vuonna pettyny ravintoloissa kahdesti liian suolaiseen kalaan.

Tää viikko on ollut tosi sosiaalinen myös. Tiistaina oltiin parissa eri kyläpaikassa, kaverin luona ja naapurissa. Keskiviikko aamuna mulla oli neuvola, sen jälkeen lähdettiin kauppaan ja kotona oli tosiaan sitte kokkailua tiedossa. Alkuillasta lähdettiin kaverin luokse. Torstaina ja perjantaina mulla oli täällä kaveri. Eilen käytiin miehen vanhempien luona ja syötiin hyvin. Tänään miehen sisko kävi meillä. Ei yleensä tule näin monena päivänä kavereita nähtyä, mutta mukavaa vaihtelua tää! :)


                                                                             29+5

Vauvan tuloa ei oo tullu vielä valmisteltua. Mielessä on kaikenlaista siivoushommaa mitä pitäis tehdä ennen sitä. Äitiyspakkauksen pehmuste saadaan kaverilta. Tuplarattaita ei oo vielä löytyny. Vauvan vaatteille ei oo hommattu vielä lipastoa eikä vaatteita oo pesty. Tuskin maltan odottaa että pääsen hypistelemään pieniä ihania vaatteita! Olo on ollu ihan suht hyvä, tosin seuraks on tullu alapäässä ja navassa tuntuvat pistelyt. Kumpainenkin on tuttua edellisestä raskaudesta. Myös esikoiselle kuuluu hyvää, sanoja tulee yli 40! Tosi paljon. Ja tuntuu oppivan nopeasti lisää. Syyskuun ekana päivänä oli 1,5-vuotis neuvola ja siellä sanoja tuli reilut 10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti