keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Vauvakirja!

Sain tuossa illalla vauvakirjan! Innolla alan täyttelemään :) Viime kerralla saatiin kirja vasta sairaalaan. Esikoiselta löytyy nalle puh-vauvakirja, ja nyt tykästyin tuohon Kunnaksen vauvakirjaan. En oo Kunnas-fani tai fanita mitään muutenkaan, mutta tossa oli mun mielestä kivasti juttuja odotusajasta, toisin kuin esikoisen vauvakirjassa. Ajattelin kohta täytellä sen mitä pystyn :)

Maanantaina oltiin neuvolassa tytön kanssa, kaikki hyvin ja siitä mentiin kirppikselle. Ostin tulokkaalle parit housut. Kirppiksellä oli edulliset tuplarattaat, mutta ne oli vierekkäin istuttavat, ja mua vaivaa se leveys aivan liikaa. Ei ole kiva jos joutuu koko ajan miettimään että mistähän ovesta sitä nyt mahtuu kulkemaan ja mistä ei. No etsintä jatkuu..

Neuvolasta sain mukaan esitietolomakkeen synnytystä varten. Nyt saankin enemmän tekstiä aikaiseks ku viime kerralla, kun tiedän mitä tuleman pitää. Ja toisaalta taas en tiedä. Jännityksellä odotan syntyykö vauva etuajassa, miten synnytys käynnistyy, miten me vietetään joulua, onko vauva kovin iso, veiskö spinaali taas ponnistamisen tarpeen jos sen saisin..

Noniin, nyt rustailemaan ja sitte saunan lämpöön :) -->


6 kommenttia:

 1. Ihana vauvakirja, meilläkin oli toi mietinnässä pojalle, mut päädyttiin kuitenkin muuhun. :) Muistaakseni muuten jollain mammabloggaajalla oli sellaiset vierekkäin istuttavat tuplat, jotka oli jotain 64cm leveät, eli vähän kapeammat kuin Emmaljungat yhdelle. Pitäis vaan muistaa et missä mie niihin törmäsin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä en päässytkään esikoisen aikaan noita vertailemaan ku äiti osti meille kirjan ja toi tosiaan sitte sairaalaan sen :) Okei, onpas kapeat tuplat ollu! Oon katsellu käytettyjä ja odotan että tulis sopivat vastaan.

   Poista
 2. Moikka! Mitä teille kuuluu? Joko on uusi tulokas maailmassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos kysymästä, ihan hyvää! :) Ohjelmaa on ollut välillä paljon, pikkujouluja, ihmisten näkemistä, neuvoloita, hammaslääkärikäyntiä.. Eipä ole tulokasta vielä. Esikoinen syntyi tosiaan 37+6 ja nyt on viikkoja 39+1. Odottelu jatkuu.

   Poista
  2. Iik! :) Kiva kuulla, että toinen voi viihtyä mahassa kauemminkin - mua aina välillä pelottaa, jos mahdollinen kakkosvauva syntyisi vielä ekaa aiemmin! Tsemppiä odotteluun ja ihanaa joulua teille :)

   Poista
  3. Saattaa syntyä aiemmin tai myöhemmin, noista on niin hankala sanoa etukäteen. Helposti kai sanotaan että jos ensimmäinen on tullu etukäteen niin todennäköisesti toinenkin, mutta ei noista tiedä. Musta tuntuu että mitään ei ole hetkeen tapahtumassa täällä, kumpa ei sentään käynnistää tarttis. Hyvää joulua sinnekkin!

   Poista