tiistai 12. helmikuuta 2013

Täysiaikaisuus ja karkkilimulakko

Eli tänään tuli sitten 37+0 täyteen. En kyllä usko että mitään on tapahtumassa vielä aikoihin. Vaivat mitä on, tuskin enteilee synnytystä. Mutta voiko sitä aina ennakoidakkaan?

Aloitan tänään myös karkki/limulakon. Mun mielestä tällaset on ihan turhia, enkä muista ikinä karkkilakkoa pitäneeni, mutta teen sen hampaideni vuoksi. En siis minkään painontarkkailun tai vastaavan. En tiedä olenko maininnut, mutta pelkään siis älyttömästi hammaslääkäriä. Olen mä tähänki asti yrittäny karsia karkkeja ja limuja, en esimerkiks yleensä osta kotiin limua ollenkaan. Mutta nyt olen ihan lakossalakossa. Jos makeanhimo iskee niin syön vaikka mustikkapiirakkaa tai jäätelöä. Onhan niissäkin sokeria mutta musta on kuitenkin eri asia syödä jäätelöä ku karkkia. Sairaalakassiin pitää pakata kunnon karkkisäkki, eli kun päädyn sairaalaan niin lakko loppuu sitte siihen :) Mulla on nyt ollut serkku kylässä 2 yötä. Katsottiin sunnuntaina hyvä suomalainen leffa. Mitä meistä tuli, oli leffan nimi. Loppu oli onnellinen mutta oli siinä pelottaviakin kohtauksia ja pelkäsin oikeasti että nään painajaisia. Tuli vähän mässyteltyä sitte leffan yhteydessä. Eilen käytiin vähän kaupungilla kaupoilla, mitään ei tarttunu mulle mukaan, serkku löys kirpparilta jotakin :) Kirjastosta kävin lainaamassa Äidiksi ensi kertaa-kirjan. Kirjoittajana Gro Nylander. Ei olekaan tullu aikoihin luettua muuta ku lehtiä. 


"Oletko miettinyt mitä vanhoille koulukavereillesi kuuluu? Oletko miettinyt, että tällä hetkellä telkien takana istuva entinen vierustoverisi saattaa yhä edelleen pitää sinua ainoana oikeana ystävänään? Oletko miettinyt, että ihastuksesi on saattanut kaikki nämä vuodet ajatella samoin sinusta, eikä itsekään ole vielä löytänyt kunnollista elämänkumppania? Oletko miettinyt, että ellei jo olisi aivan liian myöhäistä, kiusattu tekisi kaiken toisin?

MITÄ MEISTÄ TULI on elokuva luokkakokouksesta. Se on elokuva niistä kolmesta voimasta, jotka saavat lapsuudenajan ystävät vuosien jälkeen, seurauksia kavahtamatta, kohtaamaan toisensa sekä menneisyytensä: pelko, rakkaus ja kiitollisuudenvelka." 


Kuvaus finnkinon sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti