tiistai 20. tammikuuta 2015

Yöllisiä mietteitä

Äitiyspakkauslaatikosta kuuluu ähkimistä, kohta se varmaan herää, ajattelen. Nukahtaminen on tuntunu hankalalta. En tiedä onko syynä tieto että kohta pitää mahdollisesti nousta vai se kahvi minkä aiemmin join. Juon kahvia harvoin ja sillonki lattea. Pitäis varmaan joskus maistaa mustaa kahvia ihan mielenkiinnosta, että miten hirveää se on.

Käytiin eilen kaupassa ja suuntasin perunapussi ja banaanipussi kädessä kohti miestäni jonka näin raejuustohyllyllä. Laskin ostokset jonku tuntemattoman kärryyn joka seiso siinä miehen lähellä. Oho. Hävetti vaikka sattuuhan sitä vahinkoja. Toisaalta naurattikin. Myöhemmin tein ruokaa tavalliseen maitoon vaikka sitä on tulossa hylaihminenki syömään. No onneks ei oo pahimman luokan laktoosi-intoleranssi, eli voi ainakin maistaa jos ei muuta. Tein ruuaksi pinaatti-raejuustolasagnea, helppo tehdä ja hyvää tuli, vähä epäilyttävän näköstä vaan ulkonäöllisesti :D

Pikku-ihminen päätti että valvoo nyt jonkun aikaa. Useana yönä ollu muutaman tunnin hereillä mut ajat tuntuu vaihtelevan. Luonteeltaan hää vaikuttaa olevan enemmän seuraa kaipaava kuin siskonsa oli. Ainaki tässä iässä. Tai sitte aika on kullannu muistot enkä vaan muista.

Haukotus. Nyt aamulla voin nukkua muutaman tunnin putkeen kun mies ottaa vauvan, luksusta tuo nukkuminen!

2 kommenttia:

 1. Oijjoi, musta kahvihan on hyvää! ;) Jotenkin suloinen postaus, kun on tälläista tajunnanvirtaa ja sitten nuita pieniä sattumia välillä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuli vähän rustailtua ajatuksia ja päivän kuulumisia :)
   Makuasioitahan nuo :) Sitä vaan aattelee et ku ite tarvii siihen nii paljon maitoa et se vois olla omaan makuun aika karmivaa ihan vaan pienellä maitomäärällä/kokonaan ilman maitoa :D

   Poista