keskiviikko 27. elokuuta 2014

Muutama kirppislöytö ja kuulumisia

Ihan mukavaa kun tulee syksy. Kesähelteetkin on kivoja (kunhan kaikki surriaiset ja muut ötökät pysyy sopivan välimatkan päässä). Syksyisen luonnon värit on kauniita (tosin vielä on aika vihreää) ja ihanaa kun saa taas käyttää neuleita ja pitkävartisia saappaita! Ainut ongelma on vaan se ettei mulla tällä hetkellä ole syyssaappaita.. Olen parina edellisenä syksynä ostanu saappaat ja molemmat on hajonnu. Toivottavasti seuraavat saappaat kestäis vähän pidempään.

Meillä on ollut ihan mukavasti tekemistä, toissa viikko oli vähän erilainen, kun meillä oli miehen kanssa kahtena päivänä yhteistä aikaa niin että tyttö oli isovanhemmilla. Torstaina käytiin asioilla ja syömässä yhdessä ja lauantaina chilifestissä tampereella. Mä en ollu ennen tuolla chilifestissä käyny joten oli ihan mielenkiintoista lähteä sinne katselemaan! Musta ei tosin tullu tulisen ruuan ystävää ;) Ikävästi poltteli suuta siellä :D Noiden kahden päivän välissä perjantaina näin kaveria ja lauantaina näin myös yhtä kaveria tuolla tampereella.

Viime viikon maanantaina meillä vietettiin tytön 1,5-vuotis kakkukahveja. Tein ekaa kertaa elämässäni kakkupohjankin itse. Meillä oli kakuttelemassa miehen vanhemmat ja miehen sisko. Keskiviikkona oltiin tytön kanssa kaverin luona kylässä. Viime viikolla tuli myös käytyä kirjastossa ja parilla kirppiksellä. Löysin sillon itelleni topin ja tytölle villasukat. Torstaina käytiin neidin kanssa seurakunnassa ja sen jälkeen kaupassa jonka jälkeen hain grilliltä makkaraperunat. Sunnuntaina käytiin miehen vanhempien kanssa eläinpuistossa, tyttö tykkäs katsella eläimiä. Sunnuntai-iltana meille tuli kaveri käymään ja tapoin ekaa kertaa elämässäni ampiaisen. En ainakaan muista että olisin aiemmin tappanu, en nyt tosin ihan satavarma ole. Tyttö huomas ampiaisen ensiks ja jos hän ei olis lattiaa osotellu niin ei oltais tiedetty täällä ampiaisen olevankaan.Maanantaina käytiin kaupungilla koko perhe. Kierreltiin kauppoja ja käytiin kahvilassa. Eilen olin kaverin kanssa kirppiksellä, meillä molemmilla oli hankintalistalla vaikka ja mitä, mutta ei löydetty mitä etsittiin. Löysin kirppikseltä hauskan farkkulaukun hintaan 3 euroa, ja mustan pitsihameen 2 eurolla. Kirppikseltä suunnattiin kauppakeskukseen josta löysin alerekistä välikausitakin neidille. Ensin mietin että viitsinkö ottaa kun koko oli 86 mutta mitoitus oli reilu ja ihan hyvä että otin, takki nimittäin roikkuu vielä melkein polvissa :D Eli menee hyvin vielä. Kaupasta yritin katsella itselleni niitä syyssaappaita (kuten myös kirppikseltä ja kaupungilta) muttei löytynyt. Plääh. Vaihtoehtoina mulla on siis käyttää kesäkenkiä tai korollisia mokkanilkkureita. Kenkien lisäksi olisin kaipaillut sinapinkeltaista neuletta ja huivia. No etsintä jatkuu siis.


2 kommenttia: