tiistai 5. elokuuta 2014

Meidän maanantai

Jonkun aikaa jo tullut mietittyä tällasta päivä kuvina-postausta, kun olen näitä nähnyt :) Eilen näin Moon shaped little box-blogissa tällaisen joten innostuin nyt kunnolla itsekin!

11.15. Herätään. Ei meillä aina ihan näin myöhään nukuta, toisaalta ei tää nyt mitään ennenkuulumatontakaan ole :) Tullaan aamupalalle. Ostin muutama päivä sitten mustikkatäysmehua, joka on ainoastaan mehua, ei sokereita eikä lisäaineita. Hinta vaan oli niin tyyris ettei viitti kovin usein ostaa! Harmi. 


12.00. Vähän kotitöitä. Muutama tiski, pyykit pyörimään sun muuta.

12.30. Lähdetään ulos vähäksi aikaa. Käydään kiikussa ja hakemassa posti. Postilaatikosta löytyy pari mainosta. Lämmin päivä taas kerran.

13.30. Neidille lounaaksi sunnuntaina tekemääni kasvissosekeittoa. Totean että keittoa ei enää paljoa riitä eli ruokaa laitetaan taas.

14.15. Mies tulee töistä. syön itse tässä välissä.14.30. Neiti omaan sänkyyn missä touhuaa jonkun aikaa ennen kuin nukahtaa. Itselläni sisältyy seuraavaan kahteen ja puoleen tuntiin kotihommia, sohvaa ja vanhan vauva-lehden lukua, musiikin kuuntelua.. Rakastan lukea lehtiä ja heittää pitkäkseni!
17.00. Neito herää. Välipala. Itse maistelen juuri tehtyä ruokaa, itse tehdyt lihapullat ja lohkoperunat. Väänsin lisäksi kylmän kermaviilikastikkeen. Tykkään laittaa ruokaa! Miten mä joskus pitkän aikaa sitten ajattelinkin ettei se olis mun juttu? Tosin sillon ku niin ajattelin ei oikein ollu taitoakaan kokkaushommiin.17.45. Lähdetään käymään kaverini luona missä on meidän neidin ikänen poika. Kiva että tyttö näkee uusia leluja ja muutakin ku kotimaisemia! Ihanaa myös omasta mielestäni tavata ihmisiä.

19.45. Neidin päivällinen kylässä.21.45. Tullaan kotiin. Siivoilen vähä makkaria joka on kaaoksen vallassa.

23.15. Tytölle iltapalaa. Hän vaikuttaakin sen verran väsyneeltä että vien hammaspesun jälkeen nukkumaan. Olisin olettanu että nukkumaanmeno venyis vähä myöhempään.

Nyt tää äiti käy lihapullien ja lohkojen kimppuun ja sen jälkeen muiden herkkujen.. En olekkaan mitään syönyt moneen tuntiin eli alkaa jo nälkäki olla. Vähän erilainen ruoka-aika mulla tänään, mut joskus näin.
1 kommentti:

  1. Mukava oli lukea teidän päivästä! :) Meillä nukuttiin ennen kans pitkään kun mie olin kotona pojan kanssa, vaan päivähoidon myötä hällä rytmi aikaistui sen verran, että harvemmin enää saa nukkua edes yhdeksään. Itsetehdyt lohkoperunat ovat ihania, pitäisi tehdä itekin joku päivä. :P

    VastaaPoista