lauantai 1. maaliskuuta 2014

Melkein valmis(ta)

On taas ollut postailutaukoa. Suunnitelmana oli lähteä tänään vähän ottamaan kuviakin tähän postaukseen uudesta takista mutta olenkin pysytellyt vaan sisällä pelkässä topissa koko päivän. Laiskottaa :D Ihanaa kun on vapaata.

Opinnäytetyö näyttää hyvältä, vielä puuttuu jotakin mutta hyvällä mallilla oon. Mulle on oikeastaan ihan sama minkä numeronkaan saan, kunhan vain läpi menee. Aiheenani on kasvissyönti. Harjottelukin loppuu parin viikon päästä, enää tää yks näyttö ja opinnäytetyö ja sit mä oon viimeinkin valmis. Pitää sitten kirjotella tosta koulutaipaleestani vähä tarkemmin, siinä on ollut vähän mutkia matkassa.

Takkikriiseilin tossa jokusen aikaa sitten, vaihtoehtoina mulla oli oikeastaan vain värikäs villakangastakki, tai lyhyt valkonen michelintoppa. Kirppisreissuilla ei tärpännyt, kun olisin halunnut mustan villakangastakin. Loppiaisen jälkeen kävin alennusmyynneistä katsomassa ja haloselta löytyi vaatimuksia vastaava. Sopivan pituinen, vyö ja napitus ylös asti. Maksoin mielestäni aika suolaisen hinnan, melkein 70 euroa ja sekin oli puolitettu hinta. Takkia oon paljon pitänyt kuitenki. Nyt sitten käytiin torstaina kaverini kanssa kirpparilla ja sieltähän sitte löyty ku löytyki musta villakangastakki, rupes kyllä tuntumaan että voi kumpa olisin löytäny sen ennen ku ton kalliimman takin!! Mutta ei voi mitään, noi kirppislöydöt on niin tuurista kiinni. Yritän nyt sit vaan käyttää molempia takkeja. Jos tästä nyt jotain hyvää etsitään niin on tuo kalliimpi ainaki lämpimämpi ja pidempi, vaikka kirppikseltä ostettu miellyttääkin mun silmää enemmän. Mukaan tarttui myös musta neulebolero. Menin myös ostamaan vanhoja vauvalehtiä, taas :D Olivat niin sopivasti siinä silmien edessä ja kansissa tietysti puoleensa vetäviä otsikoita.. En tiedä missä välissä ehdin lukemaan ihan ajan kanssa mutta jossakin.. :D Ensiks yritän kuitenki hoitaa ton opinnäytetyön pois alta. Kävin myös keskiviikkona lainaamassa kirjastosta pari kiintosaa kirjaa.

1 kommentti: