maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hoitovapaalainen hoitovapaalainen jee!

Ihanaa, tätä olen odottanut! Kotona oloa! Sain kahvilapalvelujen näytön tehtyä torstaina arvosanalla hyvä, ja perjantai oli viimeinen harjottelupäivä. Tuo oli siis tosiaan viimeinen näyttö ja mun opinnäytetyökin kelpas ainakin melkein!! *lisäisin tuuletushymiön jos voisin*. Opinnäytetyöhön pitää tehdä muutama tekstinkäsittelyyn liittyvä juttu, mm rivivälit ja sivunumerot, mutta siis teksti ja asia kelpas. Suuri Helpotus. Nyt nautin sitten vaan kotona olemisesta.

Mitäs muuta? Viime viikonloppuna paras kaverini oli meillä ja käytiin vähän kuvailemassa, katsottiin pari elokuvaa ja herkuteltiin. Torstaina laitoin yhdelle kaverille viestiä että haluisko hän tulla kahville ja sattu just sopivasti että sopi hänellekkin. Perjantaina olin yhden kaverin luona joka odottaa vauvaa. Kaveri oli tehny hyviä drinkkejä alkoholittomista mansikka-lime ja päärynäsiideristä. Namskis. Vauva pääsi silittelemään kaverin koiraa :)


Tässä se kuuden euron kirppistakki mistä höpötin edellisessä postauksessa. Takkikriisi tosiaan meni mutta kenkäkriisi jäi.. Löytyy kyllä talvikenkiä ja kesäkenkiä mutta ei hyviä syys/kevätkenkiä. Toivottavasti asiaan tulee muutosta, kun pääsen kirppistelemään.

Aurinkoista kevättä lukijoille! (Nyt tosin vähän lumistakin..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti