sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Hyvästi facebook ja muita kuulumisia

Mulla jatkui opiskelut reilu viikko sitten. Keväällä olis sitte tarkoitus valmistua viimein. Mies jäi vanhempainvapaalle enkä olis vauvaa halunnutkaan tuntemattomalle viedä. Mukavaa että vauva saa olla kotona tutussa ja turvallisessa hoidossa. Olen ollut työssäoppimassa ja ensimmäisen päivän iltana poistin facebook profiilini, koska en halua sen vievän aikaani enää vapaa-aikana, vaan haluan mielummin keskittyä muihin asioihin, kuten perheeseeni. Ja tietysti kotitöihin (koska on pakko). Ja jos joku haluaa yhteyttä pitää niin puhelin multa löytyy edelleen. Facessa olen ollut about neljä vuotta ja liityn takas näillä näkymin sitte ku valmistun ellen jo aiemmin. Yksi kaveri oli sitä mieltä että fb vähentää ihmisten oikeaa sosiaalisuutta, mutta itse oon eri mieltä. Vaikka oon fb:ssä ollut niin olen mä silti ihmisiä tavannutkin, ja nyt tuntuu etten tiedä enää mistään mitään, koska en näe tilapäivityksiä/kuvia/suhdestatuksia :D Mutta aion silti pysyä sieltä pois toistaiseksi.

Vaaveli täytti 18.10 8 kuukautta, ja osaa jo monenlaista. Konttaus on sujunut hyvin jonkin aikaa, ja tukea vastenkin noustaan seisomaan vähän väliä. Kaikki menee suuhun. Usein saa olla vauvaa siirtelemässä paikasta toiseen :D Ensi viikolla on neuvola meillä, joten tän hetken mittoja en vielä tiedä.

Työssäoppimisen lisäks en oo jaksanu tehdä mitään kummempaa. Onhan tässä vähän muutosta että yhtäkkiä päivät meneekin muualla, oon kyllä tykännyt olla töissä siellä. Välillä kuitenkin tuntuu että mitään kummempaa ei huvita tehdä, mihinkään ei halua lähteä eikä ole tullut nyt nähtyä kavereitaan. Vaikka kuulostan flegmaattiselta ja saamattomalta niin mistään masennuksesta ei ole kyse, haluan vaan olla nyt mieluiten kotona :) Aikaa oon tykännyt viettää vauvaa hoitaen, lehtiä lueskellen, kirjaa lukien ja telkkua katsellen. Sieltä tuleekin vaikka ja mitä katsottavaa, salkkarit, idols, erilaiset äidit, vain elämää, koko suomi leipoo, kuppilat kuntoon Jyrki Sukula.. Taivaslaulu kirjakin on nyt luettu, ja mulla on mielessä jo uutta luettavaa.


Uus tuttavuus, valion talvipäivä-kausimehu. Tulee mieleen kylmä glögi. Eli jos glögistä tykkää ja mahdollisesti kylmänä niin suosittelen ;)

Työharjottelussa yks päivä multa kysy yks työntekijä että odotanko toista vauvaa. Sanoin että en, ja sitten kun se mainitsi jotain jääneistä kiloista niin sanoin suoraan että aika epäkohteliasta kommentointia. Uskon ja tiedän ettei tää ihminen sanonut sitä ilkeyttään, ehkä oli vain vähän ajattelematon. Mua ärsyttää se että ei sais olla ylimäärästä ilman että heti ajatellaan että odottaa vauvaa! Kuinkakohan moni muu siellä ajattelee että oon taas raskaana.

Nyt lauantai-saunaan >


8 kommenttia:

 1. oi vitsi, ois muuten outoa olla ilman fb:tä :o
  En mäkään usko että fb sitä oikeaa sosiaalisuutta vähentää, ennemmin jopa päinvastoin kun siellä tulee enemmän juteltua ja sovittua tapaamisia joita ei ehkä muuten sitten sopisi.

  Aika jännää että kysellään jo odotatko uutta vauvaa :o en minä kyllä ees kehtaisi kysyä, saati sitten sanoa mitään toisen kiloista. Huhhu....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu ihan oudolta ku ei tarvii mennä sinne enää :D Mä oon kanssa sitä mielt et fb ennen kaikkea lisää sosiaalisuutta, mut mielipiteitähän on monia :) Tietysti jos jonku kanssa ainoastaan juttelee netin kautta aina näkemisen sijaan niin ehkä se sit sellasessa tapauksessa vähentää. Nolompaa se onneks taitaa olla sille kysyjälle ku sille keneltä kysytään :D

   Poista
 2. Fb ei oo enää sama kuin ennen.. enemmin ottaa nykyään päähän koko paikka. Blogilla on fb sivu ja sitä päivittelen ja ainoastaan uusimmat postaukset tulee päivitettyä omalle profiilille joka on avoin.

  Ihanan näkönen toi mehu! Pitääpä kokeilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks sua ottaa päähän se? :) Siitä seuraava postaus aihe? ;)

   Poista
 3. Mie yritin muuten joskus aiemmin käydä siulle tähän kommentoimassa, mut sillon jostain syystä Blogger sekoili jotain, niin ei tullu läpi, enkä viittiny uuestaan kirjottaa. :D

  Mut tosiaan, aika asiatonta kommentointia työkaveriltas! :O Muutenkin outoa, että jotkut ei-niin-tutut ihmiset kokevat olevansa oikeutettuja kommentoimaan muiden painoa. Aika tahditon tyyppi, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, kyllä tollaset asiat itse kerrotaan jos jotain kerrottavaa on/haluaa kertoa :) No jotkut on ajattelemattomia. Mulla onkin tässä suunnitelmissa paino-aiheinen postaus :)

   Poista
  2. Mie oonkin ootellu, et millon sie postaat taas, mukava lukea näitä siun juttuja! :)

   Poista
  3. Kiva kuulla :) Ei oo saanu tosiaan aikaiseksi ainakaan vielä ja muutenki ollu tässä nyt tekemistä. Ens viikolla meen tosin kirpparille eli josko sielt jotain löytys mistä postata :)

   Poista