sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

7 nippelitietoa.

1. Kun pakkasin sairaalakassin unohdin pakata alkkarit. Mies toi kotoa jotain tavaraa, muunmuuassa alkkarit/alkkareita mutta sanoin että vie pois vaan, muistelin että mulla on kaikki, ja sairaala ajalle sai tietysti sairaalavaatteet.
2. Silloin kun sain tietää raskaudesta, se oli raskausviikko jolloin alkion sydän alkoi lyömään. Huimaa. 
3. Opiskelen teoriat etänä, ja koulussa olis ollu virallinen rästipäivä 20.2. Opettaja kysyi voisinko tulla käymään jo aiemmin kun tuo on niin lähellä laskettua aikaa. Ajattelin että en kyllä synnytä siinä vielä, mutta että voinhan mä tulla. Onneksi kävin jo aiemmin.
4. Äitini piti tulla kylään juuri sinä päivänä kun vauva syntyi. Oli tarjousjunalippu, mikä piti ostaa etukäteen. Ajattelin että sillon uskaltaa tulla vielä käymään, kun on vielä pari viikkoa laskettuun aikaan.
5. Unohdin shampoon ja suihkusaippuan synnytyssaliin. Tuotiin kyllä mulle takaisin. 
6. Mummoni, eli vauvan isomummo ihmetteli että mites se nyt tolleen etukäteen syntyi. Luulis seitsemän lapsen äidin tietävän, että se voi heittää vähän lasketusta ajasta suuntaan jos toiseenkin. 
7. Muistelen, että olisin kesäkuussa sanonut, että vois sitä toisaalta opiskella ennen ku alkaa niitä lapsia tulemaan. No sillon olikin varmaan jo liian myöhäistä puhua enää. 1 kommentti:

  1. Aika kiva oli lukea näitä! ;) Meillä päin kaikki taas veikkas, että pieni tulee ajoissa ennen laskettua aikaa, ja niinhän tuo tuli sillon rv 38+2. ^^ Miulla oli taas sovittuna kaverin kanssa kahvittelutreffit sille päivälle, kun vauva sattui syntymään. :)

    VastaaPoista