tiistai 14. lokakuuta 2014

Syksyisiä kuulumisiaIhanaa kun on syksy. Rakastan syksyn värejä ja ilmatkin on ollu enimmäkseen sopivia. Telkkaristakin tulee kaikkea kivaa. Tää syksy tuntuu aikalailla erilaiselta kuin aiemmat, vaikka odotinhan mä lasta pari vuotta sittenkin mutta en vielä näillä viikoilla, ja sillon ei tarvinnut jännätä että syntyykö meille vauva jouluks vai ei! Joulun odotuskin on ihan erilaista tänä vuonna siis. En tiedä yhtään missä me vietetään joulua ja olenko silloin yhtenä kappaleena vai en. Toivoisin että en, haluan graavilohta ja juustoja! Jos vauva päättäis syntyä samoilla viikoilla kuin isosiskonsa, niin meillä olis jo kahden kuukauden päästä uus vauva.

Olin suunnitellut kokeilevani tänä syksynä porkkanasämpylöiden tekoa, ja kokeilinkin, mutta ne jäi aika vähäsuolaisiks ja mauttomiks. Sen lisäks löysin jokin aikaa sitten luumu-kanelikakun reseptin ja sitä olis tarkoitus kokeilla myös. Kirjahylly pitäis siivota. Tulevan vauvan vaatteille pitäis hommata lipasto ja pestä niitä jossain vaiheessa. Tuplarattaat pitäis hankkia. Ja joululahjat, mutta ne vasta sillon joulukuussa.

Toissa viikolla mulla oli sokerirasitus (negatiivinen jes), ja neuvolalääkäri. Lääkäri sanoi että kohdunsuu olis vähän auki ja pehmeä, määräs mut varuilta ottamaan rauhallisesti ja laitto lähetteen eteenpäin. Viime viikolla kävin sitte toisella lääkärillä sairaalassa joka sanoi että kaikki ok ja voin elää normaalisti.

Tyttö sairastui torstai aamuna kuumeeseen, ei korvatulehdusta, tulehdusarvot ok, nieluviljely ok, ei nuhaa. Oli huolestuttavaa kun ei tiennyt että mihin kuume liittyy. Sunnuntaina sitte tyttöön ilmestyi näppyjä ja kuume on laskenut eli vauvarokoks paljastui kuumeen syy.

Miehelläkin oli nyt illalla kipeä olo, saa nähdä sairastunko taas itsekin. Vasta viime kuussa oltiin koko porukka flunssasia.

Päivällä olis tarkoitus tehdä pitkästä aikaa postausta lemppari vauvanvaatteista, reilu vuosi siitä kun viimeksi esittelin neidin vaatteita :) Myös sisustuspostauksen teko on kiinnostanu pidemmän aikaa mutta täällä pitäis ensiks tehdä suursiivous :D

Loppuun vielä maha 29+3:2 kommenttia:

  1. Ohhoh, ei muuten oo enää pitkä aika laskettuun! :O Miten tää aika menee näin nopeesti, vastahan sie plussasit, tai siltä ainakin tuntuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo, toisaalta tuntuu et plussauksesta olis pitkäki aika :)

      Poista