maanantai 29. heinäkuuta 2013

Lämmintä taas!

Viileiden aikojen jälkeen on taas ollut hellettä. Ihan kiva! Uimassa ei vaan ole edelleenkään tullut käytyä kuin sen yhden ainoan kerran, ja sekin oli sillon kesän alussa.


Lauantaina kävin kampaajalla. Punanen värjättiin tummanruskeaks, mutta lopputulos on jokseenkin musta.

Tänään oltiin neitokaiseni kanssa kaupungilla. Käytiin ostoksilla, tavattiin täti, ja käytiin kahvilassa. Mukaan tarttui muunmuuassa pari yöpukua, entiset napitettavat oli pieniä tai pieneks jääneitä. Meinasin alkuun ottaa parit toisenlaiset, mutta muutin mieleni sen jälkeen kun olin jo maksanu. Kehtasin kuitenkin lampsia kassalle takas ja kysyä että voisko kuitenkin vielä vaihtaa. Voisko vielä pahemmin jahkailla? :D Myyjä vielä kaikenlisäks totesi etten oo ainut joka on mieltään muuttanu siinä vaiheessa..Kotona oli luvassa tortilloja, ja myöhemmin käytiin koko poppoolla pitkällä lenkillä. Nähtiin matkan varrella siilikin, kuva tosin on hieman epäselkeä.Loppuun vielä jokunen kesäkuva.

4 kommenttia:

 1. Hienot arskat ja ihania kesäkuvia! :) Ois muuten kiva, jos nää kuvat ois pikkasen isompia, ei tartteis ihan silmät sikkurallaan tiirailla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! En kyl tiedä osaisinko ees laittaa niit isompina tänne, eiks niit saa isonnettua? Ite ainaki saan.

   Poista
  2. Juu, saa klikkaamalla isommaks!:) Kuvaa kun lisäät tekstikentässä, niin klikkaamalla sitä tulee vaihtoehtoja kokoon, kuvatekstin lisäystä jne.:)

   Poista