lauantai 19. tammikuuta 2013

Ohi on

Ohi on.. ei odotus vaan työharjoittelu. Tein eilen päätöksen hakea loppuajalle ennen äitiyslomaa (10 työpäivää) sairasloman. Alapäätä vihloo, napaa vihloo (en kyllä tiedä miksi ihmeessä, liikkuuko vauva jotenkin sitä vasten sisältäpäin, vai johtuuko se kenties vatsan venymisestä), selkää särkee joskus ja jalatki, tai jalan pohjat alko olla hellänä seisomisesta useana päivänä vaikkei normaalisti olekkaan kuin joskus harvoin. Liekö raskaus vaikuttanu siihenkin? Ajattelin sitten että näin on parempi, kun alkoi jo itseänikin stressaamaan kun ei tienny miten sitä jaksaa päivät ja oli vähän epävarma olo. Oli kyllä haikea lähteä sieltä ja meinas itku tulla. Olin kuitenkin tykänny olla siellä ja 5 kuukautta tuli oltua. En olekkaan pitkiin aikoihin ollut missään harjottelussa noin kauaa!

Perjantaina oli neuvola. Kaikki hyvin siellä. Ja tänään käytiin synnytysvalmennuksessa. Tuntui että olin nuorin siellä :D

Ajattelin alkaa myös meikata toisinaan enemmän kuin nykyään, joten ostin luomiväriä. Samalla reissulla tarttui hetken mielijohteesta mukaan myös alennuksesta meikkipussi. Tuntuu jotenkin tilavemmalta kuin entinen sydän-meikkipussi, josta en kylläkään ole luopumassa :) Mulla ehti se olla pidemmän aikaa, enkä edes muista koska ostin sen. Ja onhan se kieltämättä söpömpi kuin tää uusi, täytyy keksiä uutta käyttöä sille.

Raivasin myös pavun vaatteille ja lakanoille vihdoin kaappitilaa. Vaatteet pitäis vielä pestä ennen ku ne voi kaappiin laittaa.

Maanantaina löysin muuten kaivatun parisuhdepeli-lautapelin meille! Muistan kun jouluaaton aattona etin sitä ties mistä enkä löytäny. Anttilasta löyty sitte viimein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti