tiistai 30. lokakuuta 2012

Talvi ja lunta, jee!Olen talvi ja lumihehkutukseni kanssa ehkä hieman myöhässä, kun ensilumi sateli jo muutama päivä takaperin. Ensilumen aikaan on aina mukavaa mutta turha odottaa hehkutusta enää sitten kun pakkasta on -20 tai yli mittarissa. Vilukissa ei tykkää ja sillon tekis mieli paeta johonkin lämpimään. Lumi on toki nätin näköstä aina ja mukavaa kun se valaiseekin.

Kesä tai syksy on täällä lempivuodenaika, toki keväisinkin on kiva kun lumet sulaa ja lämpenee.. Että puolensa kaikissa vuodenajoissa kun tarkemmin ajattelee. Ja talvella juhlitaan kuitenkin joulua ja mun synttäreitä. Meinasin laittaa tänä jouluna jouluverhot, joulupöytäliinan ja jotain muita joulujuttuja joulukuun alussa viimeistään. Kauppaanhan on jo joulujuttuja myyntiin tullu mut vielä on liian aikasta alkaa ostelemaan, täytyy kuukausi malttaa vielä. Korttejakin ajattelin tehdä itse tänä vuonna. Joulua odotellessa siis..

Marco Hietala - Varpunen jouluaamuna

Tänään oltiin neuvolassa. Hemoglobiini oli laskenut joten alotan nyt rautakuurin. Sydänääniäkin kuunneltiin ja vauva potki voimakkaasti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti