keskiviikko 7. elokuuta 2013

Lemppari vauvanvaatteet

Innostuin nyt tekemään päivitystä vauvanvaatteista.

Vaatteita on saatu äitiyspakkauksesta, ostettu itse uutena ja käytettynä, ja saatu muilta. Tykkään käytännöllisistä vaatteista joissa on mukavat materiaalit, ja tietysti nätti ulkonäkö on plussaa. Äitiyspakkauksesta meillä jäi jotain vaatteita käyttämättä. Esim hihattomat potkarit ja haaroista napitettavat on jääny aikalailla käyttämättä. Sen sijaan tykästyin heti vetoketjullisiin potkareihin ja kietaisubodeihin. Tässä nyt kuvia joistain suosikeista, kuvat ei ole kovin hyvälaatuisia mutta kyllä niistä selvän saa!


Tässä suosikkeja bodeista. Niistä ehdoton ykkönen on tutta koala. Noita koaloita ei oikein tuntunut löytyvän mistään, mutta menin yks päivä haloselle muissa asioissa, ja päätin poiketa vauvanvaate osastolla. Ja siellä se oli, tutta koala body! Ja oikea kokokin löytyi. Noita koaloitahan on myös ei-kietaistavana mallina jossa koalat jatkuu hihoihinkin, mutta oikeastaan tykkään enemmän tästä missä hihat on raidoitettu. Valkoinen kukkakuvioinen body on mukavaa vaihtelua muuten suht vaaleanpunaiseen valikoimaan :)




Potkareista suosikit on nuo vaaleanpunaiset missä on harmaa resori. Jaloissa on ihana yksityiskohta tuo harmaa kangas, missä on valkoisia palloja. Ja niissä ei ole jarruominaisuutta vaikka alkuun saattaa siltä näyttääkin, kun hämää tuo kangas. Yökkäreistä kivoimmat ovat mielestäni aristokatti-aiheiset, ja tuo uusi lindexiltä ostettu ruusuyökkäri.




Mekkoja ei tule hirveästi käytettyä koska ne ei kovin käytännöllisiä ole. Söpö mansikkamekko lähti kuitenkin mukaan kirpparilta. Mansikat on siinä ikäänkuin taskut. Keskimmäinen on prinsessan mummolta saatu ja oikeassa reunassa oleva isomummon ostama kesäasu. Settiin kuuluu myös hellehattu ja söpöt pikkuhousut. Potkareistakin löytyy tuota koalaa, sen tilasin kekäleen verkkokaupasta. Tutan potkarissa olevia otuksia luulin eka siileiksi, mutta ne olikin leijonia :D Oranssi-harmaaraidallisessa potkarissa on hauska kissa takapuolessa. Olin aiemmin ostanut vauvalle samanlaisen potkarin mutta se on pieneksi jäänyt, ja nyt sitten äitini oli ostanut samanlaisen isomman :D




Hatuista käytännöllisin on tuo mitä kutsutaan meillä lentäjänlakiksi :D Kuvassa ylimpänä, pysyy hyvin korvilla. Samaa mallia on meillä kahdella eri kuvalla. Pallomyssyn oon tehnyt itse. Ulkovaatteista raidalliseen takkiin ja tiikeritakkiin kuuluu myös housut, joita ei nyt tullut tähän kuvattua. Teddypuku on aivan ihana ja ollut paljon käytössä. Liila takki on lidlistä ja on yksi niistä harvoista vaatteista, mitä ostin uutena jo ennen vauvan syntymää.





Tässä vielä jokunen kuva. Siniset sammakkopökät on ensimmäinen vaate jonka ostin vauvalle. Slipoverin meinasin ensin jättää ottamatta mutta hain sen kuitenkin vielä koriini, ja onneksi hain!


3 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäitä vaatteita käytätte työkin! :) Syötävän söpöjä nuo mekot, erityisesti tuo mansikkamekko on todella suloinen. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis, ihanan värikkäitä vaatteita _vauvalla_ käytätte työkin. :D Ajatuskatkos vissiin tuli välissä. :)

      Poista
    2. Ymmärsin :) :D Joo, tykkään enemmän värikkäistä ku neutraaleista!

      Poista