keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Tampereella taas

Katselin tuossa jokin aikaa sitten että vikingillä oli tarjous tallinnan hotellimatkasta. Mainitsin siitä äidilleni ja tädilleni jotka risteilyistä pitävät mutta useamman syyn takia sitte ehdotin että miten olis kuitenki hotellimatka suomen sisäpuolella. Päädyttiin sitte tampereelle.

Tytön kanssa mentiin sinne junalla ja suunnattiin hotellin kautta muutamaan kauppaan kun tampereelle oltiin päästy. Neiti oli kiukkunen eikä hälle meinannu tulla alkuunsa uni, mutta tuli sitte onneks lopulta kuitenkin. Etsin kenkiä mutten löytänyt. Toiveissa olis mustat, mieluiten keinonahkaset avokkaat kiilakorolla tai ballerinat. Tyttö kun heräili unilta niin mentiin kahvilaan käymään, neidillä on nyt sellanen vaihe että ku häntä syöttää niin hänelläkin on PAKKO olla oma lusikka millä voi tökkiä ruokaa, mitä voi heitellä lattialle tai välillä yrittää laittaa ihan suuhunkin asti :D Jossain vaiheessa mentiin hotelliin ja kävin hakemassa hotellin ravintolasta evästä meille. Illalla lähdin moikkaamaan kaveriani joka asuu tampereella ja äiti ja täti jäi tytön kanssa hotelliin. Käytiin kaverin kanssa koskikeskuksessa parissa kenkäliikkeessä jonka jälkeen mentiin pancho villaan syömään. Sain viimein testattua kauan mielessä olleen jukatanin lohta-nimisen annoksen. Valitsin lohelle aurajuustokastikkeen ja perunalisäkkeeksi uuniperunat ranskankerma täytteellä. Syömisen jälkeen suunnattiin sokokselle josta ostin muutaman leivoksen.. Jälkikäteen ajateltuna olisin voinu ottaa vaikka vaan kaks tai yhen :D Syötiin ne äitin kanssa hotellilla kun sinne palasin ja jossain vaiheessa olikin nukkumaanmenon aika.

Tänä aamuna pitikin herätä hotellin aamupalalle ja aamupalan jälkeen käytiin ostamassa kaupasta maissinaksuja, piltti ja itselleni otin limskan. Jossain vaiheessa lähdettiin taas kaupungille ja tyttö otti ostosreissulla unet, käytiin kirppiksellä ja muutamassa kaupassa. Särkänniemeäkin oltiin ajateltu mutta ei sitte menty, oli kuuma. Alkuillasta treffasin saman kaverin kuin edellispäivänäkin ja tyttö malttoi istua rattaissa yli kolme tuntia!! Ihmeitä tapahtuu. Tosin tarvitsin niitä maissinaksuja apukeinoks. Viime ajat on siis menny niin että ei ole yleensä kauaa malttanut olla rattaissa tai ostoskärryissä. Illalla kun olin menossa asemalle näin tiger-nimisen kaupan jonka näyteikkuna näytti houkuttelevalta. En ollu ikinä käyny. Piipahdin sinne ja mukaan tarttui söpö viltti. Sille ei nyt näin kesällä ole tarvetta mutta syksyllä ajattelin pitää sitä rattaissa. Toinen vilttivaihtoehto oli vaaleanpunainen jossa oli punasia omenoita, mutta tyttökin tätä vesimeloniversiota niin innoissaan osoitteli että sehän me sit otettiin :)











2 kommenttia:

  1. Mmmm, mitä leivoksia! ♥ Näyttää hyvältä leivokset sekä viltti. :P Hyviä kuvia siustakin, varsinkin tuo lähempää otettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli omastakin mielestä onnistunu! Kaveri otti ja päätin vähä posettaa :D Ne leivokset oli kyllä ihan hyviä :)

      Poista