maanantai 15. lokakuuta 2012

Kesämuistoja

Vasta aloitettu blogi aloitetaan pienellä kesämuistot-löpinällä ja kuvilla. :) Kesä meni osittain kesätöissä, mutta tässä jotain reissuista.


Ensin suunnattiin tallinnaan äitin ja tädin kanssa. Naiset halus mennä materian perässä mutta itseäni kiinnosti enemmän tuo vanhakaupunki, kiipesin muun muuassa siihen yhteen torniin. Oli muuten jyrkät raput! Itse toivoisin matkojen olevan enemmän ympärille katselua kuin shoppailua, mitä laivamatkat tähän asti on tupannu vähä aina olemaan. Mutta kukin tavallaan.


Seuraavan reissun kohde oli tuuri. En ollu ikinä käyny joten piti sekin turistirysä nähdä. Ostoksia tais itselläni olla suosikkibändini happoradion levy. Lasit lehmänkuvilla synttärilahjaks isälleni. Ja varvassandaalit koska huonosti valitut matkakengät aamulla alkoi painaa :D Muuta en muistakkaan että olisin ostanu eli tuskin mitään kovin tähdellistä ainakaan ostin :) Mutta olihan tuolla mukava käydä joten kyllä varmasti mennään uudelleenkin.Käytiin iskän kanssa okra-maatalousnäyttelyssä.. Sonni ei tietääkseni ole sairaana vaikka on vähä hassun näköinen, hereford-rotu. Kiharainen naama kuuluu asiaan :)

 

Käytiin turussa kultani kanssa, kylpylähotellimatka caribialle. Vähän harmittaa kun ei tullu nähtyä turun saaristoa tai turunlinnaa, olishan ne nyt pitäny nähdä kun kerta siellä asti.. Mutta kiva reissu, tykkään noista kylpylöistä!Kesän lopuksi suunnattiin parhaan kaverin kanssa porvooseen. Oli ihan hienoa saada ohjelmaa vielä elokuullekkin. Olin ollu porvoossa luokkaretkellä ala-asteella ja muistikuvat ei tietenkään ollu kovin huimat. Käytiin syömässä etanoihin erikoistuneessa ravintolassa timbaalissa, muttei syöty etanoita.

Oikeastaan oli ihan erilainen kesä mulla kuin ennen, koska mä en ole ikinä aiemmin kokenut raskaanaoloa.

1 kommentti:

  1. Teillä on katsos hyvä syy tulla sitten uudelleen Turkuun katseleen saaristoa ja Turunlinnaa!

    VastaaPoista